Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. június 19. 13:48

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

Képgaléria
„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

A hét ünnepei, szentjei:

Szerda: Gonzága Szent Alajos szerzetes

Péntek:  Jézus Szentséges szíve

Szombat: Keresztelő Szent János

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         A következő két héten a napközis tábor miatt, a csütörtöki szentségimádás elmarad!

2.         A következő két hétben, szintén a napközis tábor miatt modusul a hétköznapi szentmisék rendje. Hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön 8.00-kor pénteken 16.00-kor tartunk szentmisét a táborozó gyerekekkel együtt. A miserend megtalálható a bejáratoknál.

3.          Jövő vasárnap (25-én) felekezetközi, dicsőítő alkalmat tartanak a pünkösdiek Klapka utcai imatermében 15 órakor. 

4.         Zirig Kristóf diakónusunkat június 29-én (csütörtökön) Érsek atya pappá szenteli a kalocsai főszékesegyházban. A busz  reggel 8.00-kor indul  a plébániai elől, jelenleg tele van.    Kristóf atya újmisét mutat be plébániánkon július 23-án vasárnap 10.00 órakor.

Aki szeretne a közös ajándékhoz hozzájárulni, megteheti az irodában!

5.         Augusztus első hétvégéjén (3. estétől - 6. ebédig) a Nyolc Boldogság Közösség „Betánia Napok” lelkigyakorlatának ad otthont a Plébánia. Dicsőítés, tanítások, szentmise közös liturgiák. A programra szeretettel várnak Kecskemétieket is! A részvétel regisztrációhoz kötött, részletek a plakáton és Takács Gábornál.

6.         Piarista Iskola hirdetése:

„A Piarista Iskola gyógypedagógus, oktatástechnikus, laboráns és a felső tagozatra pedagógus állásokat hirdet. Részletek az iskola honlapján és az egyhaziallas.hu oldalon.”

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház