Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. június 30. 14:08 | Szerző/forrás: http://keol.hu

Óriásberuházás indul Nyárlőrincen - Az Olympos sikere a térségé is!

Óriásberuházás indul Nyárlőrincen - Az Olympos sikere a térségé is!
A lengyel Maspex-csoport magyarországi leányvállalata a Kiskunság szívében elhelyezkedő Maspex Olympos Kft. kilenc hektáros területén készíti népszerű frissítő italait. A cég portfóliójába tartoznak a helyben készített Olympos citromlevek és gyümölcsitalok, a természetes ásványvíz alapú Apenta üdítők, valamint a Kubu gyümölcsitalok, Topjoy gyümölcslevek és olyan közkedvelt márkák mint a LaFesta, Brumi, Ekland, Cofeeta és Inka. A Maspex Olympos Kft. aktívan részt vesz a térség közösségi életének fellendítésében, számos új munkahelyet teremt, és külön figyelmet fordít környezetünk megóvására is.

A jelenlegi óriásberuházás tárgya egy 14.500 négyzetméter nagyságú raktárcsarnok, melyhez belső úthálózat is épül. A létesítményben mintegy 15.000 raklap fér majd el, ami nagyjából 7 és fél millió palack üdítő, ásványvíz és egyéb termék tárolására lesz alkalmas. „A fejlődés közös érdek a térségben élők számára is, hiszen várjuk majd a lelkes munkavállalók jelentkezését is. A generálkivitelezővel aláírt megállapodás nagy lépés a projekt életében, az eddigi tapasztalatok pozitívak, és a folytatástól is ezt várjuk." - mondta Dr. Tavaszi Roland a vállalat cégvezetője a szerződés aláírásakor. A létesítmény teljeskörű megvalósításával a Maspex Olympos a térség egyik meghatározó építőipari vállatát bízta meg: a VER-BAU Építőipari és Szolgáltató Kft-t.

A kecskeméti székhelyű építőipari vállalat egy húsz éve tevékenykedő, stabil alapokon álló generálkivitelező, akinek nevéhez fűződik a Knorr-Bremse, a Michelin, a Kecskeméti Konzerv, a MAN Kamionok és még országszerte számos cég beruházásának megvalósítása. A VER-BAU piacvezető ipari padlója egyedülálló az országban, garanciát vállalva a minőségi rakodófelületre. „Megtiszteltetés számunkra, hogy az egyik legnagyobb közép- és kelet-európai élelmiszergyártó cégcsoport több pályázóból a VER-BAU-t válaszotta ezen beruházás kivitelezésére. Mindig külön öröm számunkra, ha a VER-BAU az ilyen projektek révén is hozzájárulhat a megye fejlődéséhez. A Maspex Olympos-szal egyetértünk azon elvekkel, melyek stabil alapjait képezik egy gyümölcsöző együttműködésnek." - tette hozzá Weninger Richárd a VER-BAU ügyvezetője.

Kövessen minket a Facebookon is!