Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. július 12. 21:11 | Szerző/forrás: keol.hu

Kecskemétre ért az országos Bor Roadshow

Kecskemétre ért az országos Bor Roadshow
A Magyar Turisztikai Ügynökség és a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa 2017. július 6-án Tokajból indította el országos Bor Roadshow-ját. Az esemény július 12-én, szerdán ért Kecskemétre, a helyszíne pedig a Granada Hotel volt.

A roadshow során az MTÜ és a HNT szakemberei hat magyar borrégióban folytatnak párbeszédet a szőlő- és borágazat képviselőivel, illetve az MTÜ turisztikai márkára és magyar borra vonatkozó marketingkoncepcióját ismertetik meg a helyi piaci szereplőkkel.

A tokaji nyitóállomást július 10-én Eger követte, a következő állomás pedig július 12-én Kecskeméten volt. Ezt követően július 17-én Tatán, július 18-án Siófokon, július 26-án pedig Pécsett várják a borvidékek szakembereit.

Az egyes állomásokon előadást tart, illetve tartott többek között Brazsil Dávid, a HNT főtitkára, Gál Péter, a Földművelésügyi Minisztérium eredetvédelemért felelős helyettes államtitkára, valamint Bánhegyi Zsófia, az MTÜ marketing-kommunikációjáért felelős vezérigazgató-helyettes. Az előadásokat egy kerekasztal-beszélgetés egészítette ki.

Kövessen minket a Facebookon is!