Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. augusztus 7. 19:43 | Szerző/forrás: keol.hu

Székelyné Kőrösi Ilona súlyosan sérült, a férje pedig elhunyt az ágasegyházi balesetben

Székelyné Kőrösi Ilona súlyosan sérült, a férje pedig elhunyt az ágasegyházi balesetben
A keol.hu információi szerint a kecskeméti Székely György régész-numizmatikus főmuzeológus vezette azt a vétlen személyautót, amellyel 2017. augusztus 4-én 17 óra 55 perc körül Ágasegyháza és Izsák között egy másik jármű ütközött frontálisan. Székely György nem élte túl a balesetet, vele utazó felesége, Székelyné Kőrösi Ilona kecskeméti művelődéstörténész, főmuzeológus pedig súlyos sérülésekkel került kórházba, ahol jelenleg is kezelik. (Fotók: Hírös Naptár és keol.hu)

A rendőrség által korábban kiadott közlemény szerint egy 68 éves férfi egy Opel Astra Caravan típusú személygépkocsival közlekedett az 5301-es számú úton Izsák felől Ágasegyháza irányába. Az út 13.484-es méterszelvényénél eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan összeütközött az ott közlekedő 62 éves férfi (Székely György) által vezetett Suzuki Swift típusú személyautóval.

A baleset következtében a két autó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Suzuki bal hátsó utasa - egy 63 éves nő (Székelyné Kőrösi Ilona) - az elsődleges orvosi szakvélemény alapján nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Kövessen minket a Facebookon is!