Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. augusztus 19. 23:19 | Szerző/forrás: keol.hu

A férfi kosárválogatott már kipróbálhatta az új kecskeméti sportcentrumot

A férfi kosárválogatott már kipróbálhatta az új kecskeméti sportcentrumot
A magyar válogatott próbálhatta ki először edzésen az egykori uszodából átalakított új utánpótláscentrumot, a Mercedes Kosárlabda Akadémia pályáit - írta meg az origo.hu

Az országszerte egyedülálló létesítményben az úszómedencében alakították ki a centerpályát, de a nagy térben több pálya is a szakemberek rendelkezésére áll majd - adta hírül a magyar szövetség. A hivatalosan augusztus 29-én átadandó csarnokot a 18 évnyi szünet után újra felnőtt Eb-n szereplő, Kecskeméten edzőtáborozó férfi válogatott próbálhatta ki először, a csapat ugyanis itt tartotta ugyanis az egyik edzését.

Ivkovics Sztojan legénysége remekül érezte magát a klimatizált új létesítményben, ahol kiváló parketta, remek öltözők, konditerem, s minden olyan fontos felszerelés a fiatalok rendelkezésére áll, aminek a segítségével jó kosárlabdázók lehetnek.

Kosarazz a medencében - streetball Kecskeméten

Szeptember 2-án rendezék meg a versenyt!

Idén 75 éves a magyar kosárlabda szövetség, 25 éves a streetball bajnokság Magyarországon, amelynek egyik fordulóját immár 5. éve rendezzük Kecskeméten (szeptember 2., szombat). A jubileumokat pedig a rendező KTE Kosárlabda Klub Kft. és szakmai partnere, a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia azzal is emlékezetessé szeretné tenni, hogy új helyszínre viszi az eseményt. A pályákat az augusztus 29-én felavatandó új sport akadémia központnál állítják majd fel a szervezők, és lesz olyan versenyszám, amelynek döntőit az Akadémia versenypályáján, a régi sportuszoda egykori medenceterében bonyolítjuk majd.

Szeptember 2-án, szombaton ismét Kecskemétre érkezik az Adidas Streetball versenysorozat. Aki szeretne részt venni, az tud jelentkezni online a streetballnet.hu weboldalon a "nevezés" fülre kattintva, vagy Szórát Dorinánál a [email protected] email címen, illetve információ kérhető a 06-30/811-9168-as telefonszámon.

Kövessen minket a Facebookon is!