Wojtyla Ház: ebéd a Cézár étteremből
Caruso Annunziato, a Cézár Étterem tulajdonosának, főszakácsának adománya jóvoltából Molnár Zoltán önkéntes szakács főzött ma ebédet a Karol Wojtyla Barátság Központ gondozottai számára. A felajánló olasz származású úriember immáron huszadik esztendeje vezeti éttermét Kecskeméten, rendkívüli sikerrel. Ő is „lentről” kezdte, tehát tudja, milyen érzés, ha - finoman szólva - nem tehetős az ember. Ez tükröződik vissza abban, ahogyan a szegénységről vélekedik: ha valakinek több adatik, adjon belőle azoknak, akiknek kevesebb jut. Az olasz szakácsmesternek hála ismét étteremben érezhették magukat a Wojtyla Ház szegényei, ezúttal szám szerint közel százhúszan: kedd délben sóskás-brokkolis pennét fogyaszthattak kenyérrel, süteménnyel.