Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. szeptember 4. 22:23 | Szerző/forrás: KeSport

Szavazatunkkal segíthetjük a kecskeméti Csonka András paralimpikont

Szavazatunkkal segíthetjük a kecskeméti Csonka András paralimpikont
Az egyik bank több mint 10 éve segíti a magyar parasportolókat. Eddig 17 sportoló és 2 segítő munkáját támogatták, akik közül tizenhárman a riói paralimpián is bizonyíthatták felkészültségüket.

A Magyar Paralimpiai Bizottság ajánlása alapján kategóriánként kiválasztott 3-3 jelölt közül Ti dönthetitek el, kik kapják a következő támogatást, hiszen a szavazáson legtöbb voksot kapó nyertesek fejenként bruttó 800.000 forint támogatásban részesülnek. Szavazatodat 2017. szeptember 1-jén 12 órától szeptember 30-án 12 óráig adhatod le, akár minden nap egy-egy alkalommal. A felnőtt kategóriában a kecskeméti illetőségű Csonka Andrást támogathatod - írta meg a KeSport!

Itt szavazhatsz Csonka Andrásra!

Csonka András egy lakótelepi asztal mellett kezdett játszani, tizenhat évesen már szabadkártyával részt vett a 2004-es athéni paralimpián, a 2016-os riói paralimpián pedig egyéniben ezüstérmet szerzett. A sportoló óriási alázattal és tudatossággal viszi véghez céljait: étrendjét, a sporttechnológiai vívmányokat és az edzéseket matematikailag kiszámított pontossággal állítja össze. Kemény munkájának és elhivatottságának köszönhetően jelenleg a legsikeresebb magyar para-asztaliteniszező.

Kövessen minket a Facebookon is!