Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. szeptember 6. 16:14 | Szerző/forrás: keol.hu

Négy férfit lopott meg, egy nőt pedig kirabolt a kecskeméti prostituált

Négy férfit lopott meg, egy nőt pedig kirabolt a kecskeméti prostituált
Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség rablás bűntette, többrendbeli üzletszerűen elkövetett csalás, lopás, garázdaság, közlekedés biztonsága elleni bűntett és könnyű testi sértés vétsége miatt vádat emelt egy 22 éves kecskeméti nővel szemben, aki tavaly ősszel négy esetben idegen férfiak autójába beülve, tőlük pénzt csalt ki, meglopta őket, de bántalmazásuktól sem riadt vissza. Utolsó áldozatát, egy nőt 2016. október 17-én éjjel, a nyílt utcán bántalmazta és kirabolta. (A fotó illusztráció)

A 22 éves kecskeméti nő 2016. szeptember 12-én délben Kecskeméten, a Kinizsi utcában szexuális együttlét ígéretével beült férfi áldozata autójába, majd a kialkudott 4.000 forint átvételét követően további pénzt kezdett követelni a sértettől. Követelőzése során azt a látszatot keltve, hogy rendőri segítséget kér, a nő a telefonba beszélve közölte, hogy „Kiskorú vagyok, segítség, bántalmaznak!".

Amikor a férfi autójával a rendőrség felé vette az irányt, a nő a gépkocsi kézifékét hirtelen behúzta, az autót az út közepén megállásra kényszerítette, majd megpróbálta a jármű indítókulcsát kivenni. Ezzel a nő mások testi épségét és a közlekedés biztonságát veszélyeztette. Mialatt a férfi kiszállt az autóból és telefonon bejelentést tett a rendőrségen, a nő az autót átkutatta és a férfi irattárcáját a benne lévő készpénzzel, iratokkal és bankkártyával együtt ellopta, majd a járműből kiszállva az ablakra szerelt légterelőt is letörte és elmenekült.

A nő még másik három férfit is hasonló módon megkárosított. Egyikük mellé a piros lámpát kihasználva, váratlanul beült, majd haladás közben a kéziféket behúzva megállította az autót és míg a férfi az autóból kiszállt, a nő összeszedte és magával vitte az utastérben lévő értékeket. Egy másik esetben a vita során időközben a nő férfi bűntársa is a helyszínre érkezett, ahol segített a nőnek a jármű motorháztetejét, szélvédőjét megrongálni, a rendszámtáblát letörni. Negyedik férfi áldozata autójánál a nőt már két bűntársa - köztük egy fiatalkorú - is segítette, akik a járművet kővel dobálták meg. Egyikük az autóst is eltalálta, aki 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

2016. október 17-én éjjel, közvetlenül elfogása előtt a nő Kecskeméten, a Matkói úton ököllel többször megütött egy arra járó nőt, miközben megpróbálta a pénztárcáját elvenni. Dulakodás közben mindketten a földre kerültek, ekkor a vádlott egy tégladarabbal fejbe ütötte áldozatát és a pénztárcáját a benne lévő 20.000 forintal magával vitte.

Az ügyészség a nőt összesen tíz bűncselekménnyel: rablással, többrendbeli csalással, lopással, közlekedés biztonsága elleni bűntettel, garázdasággal és könnyű testi sértés vétségével vádolja. Férfi társainak garázdaság, egyedi azonosító jellel visszaélés és könnyű testi sértés miatt kell felelniük.

A jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő, többszörösen büntetett előéletű nővel szemben az ügyészség börtönbüntetés kiszabását indítványozza. Ő és társai bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

Kövessen minket a Facebookon is!