Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. szeptember 8. 22:14

„Jöjjetek énhozzám mindnyájan…” – József atya heti hirdetése a Nagytemplomból

„Jöjjetek énhozzám mindnyájan…” – József atya heti hirdetése a Nagytemplomból
„Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek.” (Máté 11,28). Dr. Finta József plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a Kecskeméti Római Katolikus Főplébánia (Nagytemplom) heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetést kedves olvasóinknak:

Nagytemplomi   hirdetések

2017. szeptember 10.

1. A Mária Társulat jövő hétre tervezett zarándokútja elmarad. Helyette szeptember 28-án lesz zarándoklat Kálmánházára.

2. Kecskemét megyei Jogú Város Önkormányzata „Hittanári Konferenciát” rendez szeptember 13-án szerdán de. 9 órától du. 14 óráig a Polgármesteri Hivatal dísztermében. A Konferencia minden érdeklődő számára nyitott, tehát részt lehet rajta venni. A rendezvényről egy kis szórólap is készült, ami az újságos asztalról elvihető.

2. Az Eukarisztikus Kongresszusra készülve lelkigyakorlatot szerveznek Mátraverebély Szentkúton 2017. október 2-4-ig. Címe: „Eukarisztia, Szent Ferenc, ferencesség.” Helyi ferences közösségünk várja azok jelentkezését is, akik érdeklődnek a ferences lelkiség iránt. Érdeklődni lehet Tóth Tibor atyánál.

3. A Kecskeméti Főplébánia buszt indít az október 7-i Nagymarosi Ifjúsági Találkozóra. Jelentkezni lehet nyolcadik osztályos kortól fölfelé szeptember 29-ig a Főplébánia irodájában, hivatali időben. A részvételi díj 1.500 forint, amit a jelentkezéskor kell befizetni. A buszt a jelentkezés sorrendjében töltjük fel, szeretettel várjuk az érdeklődő fiatalokat.

4. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Dél-Alföldi Régiója keresztény lelkületű, józan életű, megbízható, megfelelő szakképesítéssel rendelkező munkatársakat keres az alábbi munkakörökre:
•       Intézményi takarító
•       Szociális gondozó, ápoló
•       Intézményi karbantartó
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal lehet email-ben az alábbi

címeken: [email protected][email protected].

5. Ella István Liszt díjas orgonaművész hangversenye lesz templomunkban szeptember 14-én, csütörtökön este 7 órakor. A belépés ingyenes, önkéntes adományokat a Piarista Templom orgonájának felújítására elfogadnak.

6. Szeptember 17-én, vasárnap 15 órakor búcsúi szentmise lesz a Szentháromság temetőben. 

7. A Szentcsalád Plébánia buszos zarándoklatot szervez Padova-Avignon-Lourdes-La Salette meglátogatásával október 22-28 között. Jelentkezés és információ a Szentcsalád Plébánián, részletes program a plakátokon.

8. Szeretettel várjuk azoknak a felnőtteknek a jelentkezését a plébánia irodáján, akik még nem voltak elsőáldozók, bérmálkozók, vagy nincsenek megkeresztelkedve és szeretnék pótolni ezeket a szentségeket.

Hirdetéseink megtalálhatók a hirdetőtáblákon a templom bejáratainál!

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház