Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. szeptember 12. 20:31 | Szerző/forrás: kecskemetikatona.hu

Vastapsos siker a Csárdáskirálynő nyílt próbáján

Vastapsos siker a Csárdáskirálynő nyílt próbáján
Zsúfolt nézőtér előtt, a Csárdáskirálynő vastapsos nyílt próbájával indult a kecskeméti színház szeptember 9-ei évadkezdő nyílt napja. A folytatás legalább ekkora sikert hozott.

A nyílt próba résztvevői elsőként láthattak részleteket az évad nagyoperettjéből, a Csárdáskirálynőből. A szeptember 29-ei bemutató előtt 3 héttel a nézők jelmezek és díszlet nélküli táncpróbába pillanthattak be, amelyet az előadás koreográfusa, Barta Dóra, a Kecskemét City Balett vezetője irányított. A látványos táncjelenetek, a fantasztikus slágerek máris vastapsos sikert hoztak a produkció résztvevőinek.

A nyílt próba után kulisszajárással folytatódott a program: Aradi Imre és Hegedűs Zoltán vezetésével három csoportban járták be a színház épületét a jelentkezők. A kecskeméti színház történetének bemutatása után részleteket láthattak a Hessmeséből, a Csárdáskirálynőből és a Kecskemét City Balett Carmina Burana előadásából.

Szalai László fővilágosító különleges fényekkel varázsolta el a jelenlévőket, Taraczközy Zoltán, a hangtár vezetője a színpadi vetítés lehetőségeit mutatta be, majd Kis Balázs, a teátrum műszaki vezetője a világot jelentő deszkákra invitálta a nézőket, ahol többek között a forgószínpadot próbálhatták ki. A túra utolsó két állomása a fodrásztár és a páholyfolyosó volt, ahol különleges jelmezeket próbálhattak fel a kulisszajárás résztvevők.

Kövessen minket a Facebookon is!