Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. október 3. 00:06 | Szerző/forrás: keol.hu

A család és az iskola kapcsolatáról tanácskoztak Kecskeméten

A család és az iskola kapcsolatáról tanácskoztak Kecskeméten
„Érték és nevelés" címmel szakmai szimpóziumnak adott otthont a Tudomány és Művészetek Háza szeptember 29-én. A Bács-Kiskun Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat által szervezett rendezvény résztvevői a család és iskola összehangolt értékteremtő tevékenységéről hallgathattak meg előadásokat ismert hazai szakemberek tolmácsolásában.

A család és az iskola kapcsolata, összehangolt értékteremtő tevékenysége került annak a szakmai szimpóziumnak a középpontjába, amelyet „Érték és nevelés" címmel tartottak a Tudomány és Művészetek Házában. A Bács-Kiskun Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat által szervezett rendezvény azzal a céllal valósult meg, hogy a legújabb tudományos eredmények megismertetésével, módszertani útmutatásokkal segítse a téma iránt érdeklődő pedagógusok és szülők nevelőmunkáját.

A tanácskozáson Mák Kornél alpolgármester, Prof. Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanár, Dr. Bús Imre tanszékvezető főiskolai tanár, Dr. Karikó Sándor tanszékvezető főiskolai tanár, Karsainé Soós Katalin családterapeuta és Szabóné Kövesdi Mária egyesületi elnök előadását hallgathatták meg az érdeklődők.

A Bács-Kiskun Megyei TIT „Középpontban a család" című rendezvénysorozatának részeként megrendezett szimpóziumot Mák Kornél alpolgármester és Dr. Kraszkó Károly, a Bács-Kiskun Megyei TIT elnöke nyitották meg.

Kövessen minket a Facebookon is!