Július 20. szombat, Illés
Hírek, események 2017. október 16. 20:22 | Szerző/forrás: keol.hu

C-vitamin, tisztasági eszközök és ingyenes influenza elleni védőoltás a Mercedes-gyárban

C-vitamin, tisztasági eszközök és ingyenes influenza elleni védőoltás a Mercedes-gyárban
A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. csaknem 4.000 dolgozója részére 2017. október 16-án, hétfőn az orvosi szolgálat munkatársai C-vitamint és tisztasági eszközöket tartalmazó csomagokat osztottak ki a gyár bejáratánál.

Közismert, hogy a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. elkötelezett a dolgozói egészségének megőrzésében. Ezt teszik folyamatosan, most pedig a Kézmosás Világnapja alkalmából, a hétfői egyedülálló vállalati kezdeményezéssel kívánták munkavállalóik figyelmét felhívni az őszi-téli szezonban kiemelten fontos témára, a fertőzések megelőzésére.

Ludvig Orsolya Stefanie, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. kommunikációs és vállalati kapcsolatok igazgatója hangsúlyozta, hogy a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. vállalati kultúrájában kiemelt szerepet kap az egészségvédelem és a prevenció. Amelyek szerves részei a vállalat átfogó egészségügyi stratégiájának. Ennek keretében a Mercedes-Benz gyárban a novemberi hónap folyamán mintegy 20 féle egészségügyi szűrőprogram lesz majd elérhető a dolgozók számára a gyár területén.

- A mostani program kiterjed arra is, hogy a gyár orvosi szolgálata az influenzás megbetegedések megelőzésének módjairól tájékoztatja munkatársainkat - mondta Ludvig Orsolya Stefanie. - De nem csak tájékoztatnak, hanem a vállalat munkavállalói részére ingyenes influenza elleni védőoltást is felajánlanak. Ezt nem kötelező felvenni, azonban aki kéri a védőoltást, annak ez természetesen díjmentes. Valamint nagy dózisú C-vitamin készítményt is elérhetővé tesznek a dolgozók számára a következő időszakban a Mercedes-Benz gyárban.

Kövessen minket a Facebookon is!