Július 20. szombat, Illés
Hírek, események 2017. október 17. 22:04 | Szerző/forrás: keol.hu

Kórházba került Kiss Jenő

Kórházba került Kiss Jenő
Néhány napig igazi kórházi kerekesszékre cserélte a Család ellen nincs orvosság című darab kerekesszékét Kiss Jenő. A kecskeméti Katona József Színház méltán nagy népszerűségnek örvendő művésze múlt hét szombaton került kórházba, immár otthon pihenheti ki a kórházi kezelés fáradalmait.

- Szokásos szombat reggeli teendőimet végeztem, amikor elfogott a gyengeség - meséli Kiss Jenő. - Azonnal tudtam, hogy baj van! Ha nem indulok el a kórházba, később már nem biztos, hogy el tudok menni. A sürgősségi osztályon jelentős vérveszteséget állapítottak meg, amit vizsgálatok sora követett. Dubravcsik főorvos úrnak és nagyszerű kollégáinak köszönhetően a beavatkozás még aznap megtörtént. Így mire feleségem, Erika hazaérkezett Sződligetről, ahol a kis unokáinkra vigyázott, túl voltam a nehezén.

A magyar egészségügy gyakori téma manapság minden fórumon, ezért is tartom fontosnak, hogy elmondjam: nagyon jó kezekbe kerültem a Bács-Kiskun Megyei Kórházban! Köszönöm valamennyi orvosnak, és a betegellátásban részt vevő összes munkatársnak az odafigyelését, szakértelmét, amivel átsegítettek a nehéz pillanatokon.

A beavatkozás után most a pihenésé lesz a főszerep.

- Nem könnyű! - mondja Kiss Jenő, amikor erről kérdezzük. - A színésznek otthon maradni nagy gyötrelem! Szerencsére a kórházi kerekesszéket magam mögött tudhatom, a színházban pedig vár a másik, számomra sokkal igazibb kerekesszék, amelyben Mr. Lesliet alakíthatom a Család ellen nincs orvosság című vígjátékban.

Kövessen minket a Facebookon is!