Július 20. szombat, Illés
Hírek, események 2017. október 26. 20:24 | Szerző/forrás: blikk.hu

Horror Kecskeméten: ütötte, kínozta a prostitúcióra kényszerített 27 éves nőt

Horror Kecskeméten: ütötte, kínozta a prostitúcióra kényszerített 27 éves nőt
Élettársa kislányával hozatta be a kést, majd töröltette fel a vért a kegyetlen kecskeméti férfi. (A fotó illusztráció)

Még tavaly novemberben riasztották a rendőrséget egy kecskeméti tanyához, ahol egy pokróc alatt megbújva találtak rá egy összevert nőre és egy férfira. A nő olyan rémes állapotban volt, hogy azonnal kórházi kezelést igényelt. Eltört mindkét könyöke, orra, szegycsontja, bal lábszára, bokája zúzódásokkal, teste pedig véraláfutásokkal volt tele. A férfi, Cs. Gyula állította, hogy párját az utcán verték össze, ám az orvosi vizsgálat kimutatta, hogy a nőt akkor már hetek óta bántalmazták.

A nő miután kihallgatható állapotba került, elmondta, hogy hetekkel ezelőtt közölte Cs. Gyulával, hogy elhagyja, ami a férfinek nem tetszett. Cs. Gyula ugyanis párjából élt, prostitúcióra kényszerítette a 27 éves nőt. Ezek után kezdődtek meg a válogatott kínzások, elektromos vezetékkel kikötözte, tenyérrel, ököllel, vascsővel, szerszámokkal, kábeldarabokkal ütlegelte. A férfi később sót tett a nemi szervébe, majd késsel szurkálta, vagdosta. Az egészet végignézték a nő rokonai és gyerekei is, később őket sikerült elvinniük a rokonoknak.

- A férfi egyszer a sértett nyolcéves kislányával hozatott be egy kést a konyhából. El is mondta neki, azért, hogy az anyát megölje. A szurkálások után a vért is a gyerekkel töröltette fel - mondta a Zsaru magazinnak Bódog Zoltán alezredes.

Cs. Gyula sokáig a drogokra fogta a történteket, ám szervezetében annak semmi nyomát nem találták.

A bizonyítékok alapján október 10-én vádemelési javaslattal zárult a Cs. Gyula ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette kísérletének, kiskorú veszélyeztetése bűntettének, személyi szabadság megsértése bűntettének és kitartottság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Kövessen minket a Facebookon is!