Július 20. szombat, Illés
Hírek, események 2017. november 3. 23:10 | Szerző/forrás: keol.hu

98-an regisztráltak a Kecskeméti Kettlebell Sport Egyesület nemzetközi versenyére

98-an regisztráltak a Kecskeméti Kettlebell Sport Egyesület nemzetközi versenyére
Mozgalmas időszakot él a Kecskeméti Kettlebell Sport Egyesület, hiszen október 1-től a Mercedes-Benz Sport Akadémián folytatják a tevékenységüket, és a régi tanulómedence helyén immáron kettlebellesek edzenek a hét minden munkanapján. (Fotók: kettlebelles lányok a Kecskeméti Nagy Sportágválasztón, 2017. június 9-én)

Szombaton 10 órai kezdettel pedig új helyszínen, szintén az Akadémián rendezik meg a hagyományos év végi nemzetközi versenyüket, amelyre idén 98 résztvevő regisztrált. A hazaiakon kívül érkeznek orosz, ukrán, horvát, szerb, lengyel és szingapúri versenyzők is, és első alkalommal a hagyományos - biathlon, szakítás vagy hosszú ciklusú lökés - versenyszámokon kívül az úgynevezett face off sprintversenyen is megmérettethetik magukat, mely látványos és izgalmas összecsapás lesz.

Az egész napos programot gyermekverseny, 16 órakor pedig a Bitter Monday blueskoncert színesíti.

A verseny díszvendége Ivan Denisov, a sportág egyik legsikeresebb képviselője Oroszországból, aki szinte már haza jár Kecskemétre, hiszen harmadik alkalommal érkezik a városba, és látogatásai során a tapasztaltabb versenyzők felkészülését segíti személyi edzésekkel.

A szervezők szeretettel várnak minden sportkedvelő nézőt, érdeklődőt, szurkolót a rendezvényre, amelyre a belépés ingyenes!

A hétvégi verseny után sem következik pihenés a válogatott sportolók részére. November közepén ugyanis Koreába utaznak, hogy a szöuli világbajnokságon képviseljék hazánkat. Kecskemétről Barcsik László november 14-én lép platformra profi kategóriában, biathlon versenyszámban.

Akinek tehát még nincs programja szombatra, szurkoljon a kecskeméti kettlebelleseknek!

Kövessen minket a Facebookon is!