Július 20. szombat, Illés
Hírek, események 2017. november 3. 23:22

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

Képgaléria
„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Hirdetések

Szentcsalád Plébánia Kecskemét

2017. novembert 5.

A hét ünnepei, szentjei:

Csütörtök: A Lateráni Bazilika felszentelése

Péntek: Nagy Szent Leo pápa és egyháztanító

Szombat: Tours-i Szent Márton püspök 

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy

házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1.         Szeretettel várjuk a babákat és anyukákat a baba-mama klubra: nov. 7-én, kedden 8:30-tól.

2.         Szerdán 18.00-tól a kápolnában kerül sor a Felnőtt katekézis következő alkalmára.

3.         November 5-én vasárnap (most vasárnap) délután 14 órától Egyházmegyei Szinódusi Találkozó lesz Kecskeméten a Szent Család Plébánián. A találkozó témája: „Reformáció katolikus szemmel”. Érdekes előadások, beszélgetések, érseki szentmise várja a jelentkezőket. Minden érdeklődőt szeretettel várunk. Jelentkezni a Parázs Központ Honlapján lévő regisztrációs felületen lehet (www.parazskozpont.hu). A programról plakátokat helyeztünk ki a hirdetőtáblákra.

4.         „Faces fo love” – A pokolból ki emel fel? c. dokumentum film kecskeméti vetítése november 19. 15.00-tól lesz az Otthon moziban. Jegyek itt a plébánián kaphatók 700.- forintos áron. Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe ezt a megrázó dokumentumfilmet! Részletek a plakáton!

5.         November 9-ém az immár hagyományos „Melegítő szeretet” rendezvényre kerül sor a Karitasz a Máltai Szeretetszolgálat és a Szociális Civil Kerekasztal szervezésében 16.30-tól a nagyteremben. A befolyt támogatásokból rászorulóknak vásárolnak kályhát.

 

6.         November 12-én a szentmisék után a Máltai Szeretetszolgálat Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva „Erzsébet kenyeret” oszt az előtérben.

 

7.         Az októberi időpontról elhalasztott Lourdes – LaSalettei zarándoklat új időpontja 2018. április 29- május 5. az út az októberinél kedvezőbb utazási és szállás feltételekkel indul, érdeklődni Takács Gábornál lehet.

 

8.         A piarista templom mellett a rendház folyosón megtekinthető a „Magyarország virága – Árpádházi Szent Erzsébet emlékezete a világban” című kiállítás. A különféle helyeken lévő Szent Erzsébet ábrázolásokat és templomokat ábrázoló tablókat magyarázó szöveggel ellátva „A Magyar Emlékekért a Világban Egyesület” állította össze.

9.         A Máltai Szeretetszolgálat keresztény lelkületű, megfelelő szakképesítéssel rendelkező munkatársakat keres az alábbi munkakörökre: munkaügyi- és bérügyintéző, pályázati projektmenedzser  Jelentkezni fényképes önéletrajzzal  a [email protected] címen, vagy személyesen a Hofmann János utca 11. szám alatt lehet.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház