Július 20. szombat, Illés
Hírek, események 2017. november 15. 21:54 | Szerző/forrás: keol.hu

Hírös Kecskemétiek - Pódiumbeszélgetés a Hírös Város Turisztikai Központban

Hírös Kecskemétiek - Pódiumbeszélgetés a Hírös Város Turisztikai Központban
A „Hírös kecskemétiek" című Pódiumbeszélgetés következő előadását rendezi meg 2017. november 28-án kedden, 18 órakor a Hírös Város Turisztikai Központ. A hagyományoknak megfelelően ezúttal is három ismert kecskeméti személyiség mesél pályájáról, sikereiről és terveiről a Hírös Város Turisztikai Központban, a régi Városi Mozi épületében.

Meghívott vendégek:

Erdei Péter: A Kodály Intézet nyugalmazott igazgatója, címzetes egyetemi tanár, a Pekingi Központi Zeneakadémia állandó vendégprofesszora, a Capital University(USA) díszdoktora, Liszt Ferenc, Bartók-Pásztory díjas karnagy, Érdemes művész.

Székely Lilla: Négyszeres Európa-bajnok, Világjátékok győztes uszonyosúszó, a Kecskeméti Sportiskola úszóedzője, a Kecskeméti Fürdő Marketing- és PR menedzsere.

Öveges László: Kecskemét város főépítésze, Pro Architectura - díjas építész, fotóművész.

Beszélgető partner: Kriskó János

A pódiumbeszélgetés november 28-án 18 órakor kezdődik a Hírös Város Turisztikai Központban (egykori Városi Mozi).

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát kérjük, jelezze az alábbi lehetőségek egyikén: [email protected], 76/501-176, vagy személyesen a Hírös Város Turisztikai Központban (Kecskemét, Rákóczi u. 15.) 13:00 - 17:00-ig. Regisztrálni az előadás előtt a helyszínen is lehet.

További információ: www.hiroskozpont.hu

Kövessen minket a Facebookon is!