Július 20. szombat, Illés
Hírek, események 2017. december 7. 21:13 | Szerző/forrás: keol.hu

Adventi filmvetítés a Juhar utcai Iskolában

Adventi filmvetítés a Juhar utcai Iskolában
Az idén 20 éves Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai, több mint 15 éve, hagyományosan minden évben advent idején vidám élménnyel lepik meg a Juhar utcai iskola kis növendékeit, báb előadás vagy filmvetítés formájában.

Természetesen a közös szórakozáson túl ajándékokat is szoktak vinni. A mintegy 100 kisgyereket az idén gyümölccsel és szaloncukorral lepték meg a közös programon, melyre december 7-én délelőtt 10.30-tól került sor.

A két animációs film vetítése között közösen énekeltek karácsonyi dalokat, majd csoportonként osztották szét a banánt, narancsot, almát és szaloncukrot, hogy a gyerekek ebéd után fogyaszthassák el.

A klubtagok számára ezek a találkozások mindig lelki feltöltődést jelentenek. A gyerekek egy részével szombaton találkoznak újra az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása által havonta szervezett klub délutánján a „Mosoly Klubban".

Ezen a rendezvényen április óta minden alkalommal önkéntes segítőként vesznek részt nem csak a klub tagjai, hanem fiataljaik, azaz a "Leok" is.

Kövessen minket a Facebookon is!