Július 20. szombat, Illés
Hírek, események 2017. december 12. 20:46 | Szerző/forrás: keol.hu

Rászorulók karácsonyát szépíti meg a kormányhivatal adománya

Rászorulók karácsonyát szépíti meg a kormányhivatal adománya
Idén is megrendezte a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal a rászorulók számára a karácsonyi gyűjtést.

Évek óta hagyomány, hogy a tizenegy járás és a kormányhivatal főosztályain dolgozó alkalmazottak gyűjtést rendeznek rászoruló családok számára: ez idén sem volt másképp. A kezdeményezés célja, hogy minél több ember karácsonyfája alá kerüljön ajándék.

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal munkatársai az elmúlt évek hagyományai alapján most is rengeteg ajándékkal járultak hozzá a rászoruló emberek karácsonyának szebbé tételéhez. Az kezdeményezés legfőképpen ruhák, cipők, tartós élelmiszerek, játékok, könyvek, tisztítószerek, vitaminok összegyűjtésére irányult, de a Kormányhivatal köszönettel fogadott mindent, ami a rászorulók életét, és ünnepét könnyebbé, kellemesebbé teheti.

A munkatársak által összegyűjtött adományokat Kovács Ernő kormánymegbízott kedden adta át két intézménynek és egy civil szervezetnek. A karácsonyi ajándékokból így jutott a kiskunfélegyházi Kapocs Szociális, Gyermekvédelmi és Egészségügyi Intézménynek, a Halasi Többcélú Kistérségi Társulás Szociális Szolgáltató Központnak, valamint a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesületének.

Kövessen minket a Facebookon is!