Július 20. szombat, Illés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Hírek, események
  • Wojtyla Ház: A Törvényszéki kórus műsort adott, a Sheraton ebédet hozott, amit Kovács Ernő kormánymegbízott osztott ki
Hírek, események 2017. december 18. 11:30

Wojtyla Ház: A Törvényszéki kórus műsort adott, a Sheraton ebédet hozott, amit Kovács Ernő kormánymegbízott osztott ki

Képgaléria
Wojtyla Ház: A Törvényszéki kórus műsort adott, a Sheraton ebédet hozott, amit Kovács Ernő kormánymegbízott osztott ki
A Kecskeméti Törvényszék különböző beosztásban dolgozó munkatársaiból verbuválódott amatőr énekkar csalt mosolyt és örömkönnyeket hétfő délben a Wojtyla Barátság Központ gondozottjainak arcára, miután a Bács-Kiskun megyei kormánymegbízott ebédet osztott a népkonyha étkezdéjében. (Fotók: Mátyus István)

– Jó néhány éve hagyományosan a karácsonyi időszakban állunk össze, hogy egy kis műsort adjunk elő az éppen aktuális közönségünk számára. A próbák nekünk némi felüdülést jelentenek a hivatali munkából, egyben igyekszünk másoknak is örömet okozni fellépésünkkel – köszöntötte a szociális ebédre várakozó rászorultakat dr.Vajda László törvényszéki tanácselnök, a kórus „szóvivője”.

Törekvésük olyannyira jól sikerült, hogy jól láthatóan örömkönnyek csordultak ki sokak szeméből, miközben Kovács Ernő kormánymegbízott érkezett a Molnár Ferenc terembe.

– Az, hogy valaki elesetté, rászorulttá válik, nem biztos, hogy az ő hibája. Lehetett ennek oka egy rossz döntés, megtévesztés, becsapás, válás. Sok esetben a család széthullása miatt marad valaki magára, esetleg a gyerekei külföldön dolgoznak, és ekkor azoknak kell segíteni, akik megtehetik. Ezek vagyunk mi – hangsúlyozta a szegényekhez szólva a kormánymegbízott, aki végül „kézbesítette” a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel ételadományát: százhúsz adag sült csirkecombot rizibizivel, salátával, kenyérrel, süteménnyel – melyeket előzetesen a szálloda szakácsai szolgáltak fel. 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok Wojtyla Ház