Július 20. szombat, Illés
Hírek, események 2018. január 15. 21:43 | Szerző/forrás: keol.hu

Idén is ott lesz a Neumann János Egyetem az Educatio Kiállításon

Idén is ott lesz a Neumann János Egyetem az Educatio Kiállításon
A Neumann János Egyetem 2018-ban is részt vesz az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, Budapesten. Várják az érdeklődőket az NJE standjánál január 18-tól 20-ig a Hungexpo „G" csarnokában. (A fotón a stand látványterve)

A „nagyszínpad"-tól balra, 135 négyzetméteren elhelyezkedő standjukon helyet kap legnagyobb duális partnercégük is, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft., valamint Kecskemét Megyei Jogú Város is kiállító lesz.

A kiállítás remek lehetőség, hogy minden érdeklődő választ kapjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdéseire.

A kiállításra látogató diákok, továbbtanulni vágyó hallgatók és szülők tájékoztatást kaphatnak az egyetem oktatóitól, hallgatóitól és résztvevő munkatársaiktól az öt kar képzési kínálatáról, a hallgatói életről, duális partnereikről, valamint két egyetemvárosukról, Kecskemétről és Szolnokról.

Képviseltetik magukat továbbá hallgatói járműépítő csapataik: a standon megtekinthető lesz a Megalux napelemes jármű, valamint a látogatók fényképezkedhetnek a MotoStudent csapat versenymotorján is.

Az előző évekhez hasonlóan több érdekességgel készülnek a karok, ezért mindenképpen érdemes lesz ellátogatni a kiállításra. A látogatás ráadásul minden résztvevő számára ingyenes!

A Neumann János Egyetem kecskeméti karainak képzéseiről az idei nyílt napokon is érdeklődhetnek, vagy látogassanak el az egyetem honlapjára: http://www.uni-neumann.hu

Kövessen minket a Facebookon is!