Július 20. szombat, Illés
Hírek, események 2018. február 26. 21:45 | Szerző/forrás: keol.hu

Bács-Kiskun megye 18 települése közös standon mutatkozik be az Utazás Kiállításon

Bács-Kiskun megye 18 települése közös standon mutatkozik be az Utazás Kiállításon
Március 1-4. között rendezik meg az Utazás Kiállítást a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén. A látogatók Bács-Kiskun megye közös standján 18 település turisztikai kínálatát láthatják majd. Erről tartott ma, 2018. február 26-án sajtótájékoztatót a Megyeházán Rideg László, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat elnöke és Csáki Béla, a Bács-Kiskun Megyei Turizmusfejlesztési és Marketing Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Bács-Kiskun megye az idén is egységes arculattal, 80 négyzetméteren, 18 társkiállítóval együtt, 12 standon jelenik meg Magyarország legrangosabb turisztikai seregszemléjén. A megyei összefogásnak köszönhetően így a kisebb települések attrakcióinak is lehetősége adódik a bemutatkozásra. Fülöpjakab, Jakabszállás és Kunszállás a Falvak éjszakája rendezvényt népszerűsítik Budapesten, pincefalvaink, Császártöltés, Hajós és Nemesnádudvar is közösen mutatják meg magukat.

A megyei összefogás szervezője a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat turizmusfejlesztési cége, amely elsősorban térség turisztikai fejlesztéseinek koordinálásával, beruházások előkészítésével és menedzsmentjével foglalkozik.

A múlt évben a Kft. gondozásában megjelent az „ÉRTÉK, ÉLMÉNY, EGÉSZSÉG - „Kincsek nyomában Bács-Kiskunban" című 60 oldalas turisztikai imázskiadvány. Ebben az évben a megye újabb attrakcióval készül a vásárra. Megszületett a megyei imázsfilm, valamint a megye turisztikai látványait, programjait jelölő térkép, amelynek bemutatására is az Utazás Kiállítás kínál remek lehetőséget.

Az Utazás Kiállítás 2018-on, Bács-Kiskun megye közös standján megjelenő települések: Kecskemét, Baja, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kiskunmajsa, Tiszakécske, Kiskőrös, Soltvadkert, Császártöltés, Érsekhalma, Hajós, Nemesnádudvar, Fülöpjakab, Kunszállás, Jakabszállás, Bácsalmás, Bócsa, és Bugac. IDE kattintva részletesen is olvashat a 18 település értékeiről!

Kövessen minket a Facebookon is!