Július 20. szombat, Illés
Hírek, események 2018. április 20. 22:30 | Szerző/forrás: keol.hu

Elkészült a Maspex Olympos új raktárcsarnoka - Átadták a nyárlőrinci óriásberuházást

Elkészült a Maspex Olympos új raktárcsarnoka - Átadták a nyárlőrinci óriásberuházást
A lengyel Maspex-csoport magyarországi leányvállalata impozáns méretű raktárcsarnokkal bővítette telephelyét a Kiskunság szívében. Az új létesítmény átadása és használatbavétele március végén megtörtént.

Ahogy azt korábban megírtuk (ITT és ITT), a népszerű gyümölcsitalok készítésével és forgalmazásával foglalkozó Maspex Olympos óriásberuházásba kezdett tavaly nyáron. A projekt lezártával márciusban ünnepélyes keretek között vette használatba a nyárlőrinci leányvállalat új raktárcsarnokát. A 14.500 négyzetméteren elterülő létesítmény a kecskeméti VER-BAU Kft. generálkivitelezésében készült el, és körülbelül 7 millió palack termék tárolására fogják használni. Az átadó ünnepségen Marek Bucior a Maspex Olympos Kft ügyvezetője vehette át az épület kulcsát Weninger Richárdtól, a VER-BAU ügyvezetőjétől.

- A fejlődés nem csak a miénk, a térség sikere is - kezdte a beszédét Marek Bucior - Mindig nagy öröm Nyárlőrincre látogatni és látni azt a hatalmas fejlődést, melyen keresztül-mentünk az elmúlt 10 évben. Ennek egyik fontos állomása ez az új, modern létesítmény, mely korunk legfejlettebb technológiájával rendelkezik. Külön köszönet a VER-BAU-nak, akinek munkatársai magas szakmai tudásszintet képviselnek és kiváló munkát végeztek a projekt megvalósítása során. - mondta Marek Bucior a Maspex Olympos vezérigazgatója.

- Egy sikeres projekthez elengedhetetlen a megbízó és a kivitelező közötti bizalom, mely az együttműködés egyik legfontosabb alapja. Ez az első kapavágástól kezdve a mai napig megvolt, amiért köszönettel tartozunk a Maspex Olympos felé. Bízunk benne, hogy további beruházásoknál fogunk még együtt dolgozni - mondta Weninger Richárd a VER-BAU ügyvezetője.

Kövessen minket a Facebookon is!