Július 20. szombat, Illés
Hírek, események 2018. április 20. 22:32 | Szerző/forrás: keol.hu

Horogkeresztet rajzolt a bérelt házra, kapura, kerítésre, kocsira, majd öngyilkos lett

Horogkeresztet rajzolt a bérelt házra, kapura, kerítésre, kocsira, majd öngyilkos lett
Öngyilkosságot követett el egy férfi Kecskemét Hunyadivárosban. Megelőzően horogkereszteket és a gestapóra, valamint Auschwitzra utaló szövegeket festett különböző helyekre, majd kiszúrta két gépkocsi kerekeit. A történtek miatt azután a rendőrség kisebb pánikot okozott a Hunyadivárosban, az olvasók pedig minket kérdezgettek: mi történhetett?

Hermetikusan lezárták ugyanis pénteken reggel több órára a Hunyadiváros legforgalmasabb főútját, a Mátyás király körutat és még az autóbuszokat is a szűk mellékutcákba terelték. Azt, hogy miért teszik ezt, csak találgathatták az ott élők, mert - szokásosan - semmiféle információt nem adtak ki a rendőrök az eseményről.

Utóbb a rendőrség egyik szóvivője annyit nyilatkozott, hogy „közigazgatási eljárás keretében vizsgálják az ügyet". Az olvasónak nem kell tudnia, de „rendőrzsargonban" ez annyit jelent, hogy nem történt bűncselekmény, és feltehetően öngyilkos lett a házban lakó bérlő. Persze ez utóbbira is csak következtetni tudunk: hunyadivárosi olvasóink ugyanis a temetkezési szolgálat autóját is látták egy ideig a lezárt útszakaszon.

Kövessen minket a Facebookon is!