Július 20. szombat, Illés
Hírek, események 2018. június 2. 21:57

„Jöjjetek énhozzám mindnyájan…” – József atya heti hirdetése a Nagytemplomból

Képgaléria
„Jöjjetek énhozzám mindnyájan…” – József atya heti hirdetése a Nagytemplomból
„Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek.” (Máté 11,28). Dr. Finta József plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a Kecskeméti Római Katolikus Főplébánia (Nagytemplom) heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetést kedves olvasóinknak:

Nagytemplomi hirdetések

2018. június 3. Úrnapja

1.  A hét ünnepei a következők: 

- Kedden Szent Bonifác püspök és vértanú emléknapja.

- Pénteken Jézus Szentséges Szívének ünnepe.

- Szombaton Szűz Mária Szeplőtelen Szívének emléknapja.

2. Hálásan köszönjük mindazok munkáját, áldozatát, akik a mai Úrnapi szentmisét és ünnepi körmenetet bármivel, bárhogyan segítették, támogatták.

3. A Kecskeméti Szentháromság (Piarista) Plébánia főállású kántort keres 2018. július 1-jei kezdéssel. Rövid bemutatkozást kérnek. Egyházi ajánlás szükséges. Jelentkezés a Piarista Plébánián.

4. A piarista iskola felső tagozatos tanári és gyógypedagógusi, valamint laboráns állásokat hirdet. Részletek az iskola honlapján és az egyhaziallas.hu portálon. 

5. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat azonnali belépéssel informatikában jártas munkatársat keres. Uniós projekttapasztalat és angol nyelvtudás előnyt jelent. Pályájukat kezdő fiatalok is jelentkezhetnek. Az állás után érdeklődők ebbéli szándékukról küldjenek egy e-mailt az alábbi címre: [email protected].

6. A kadafalvi Szent József kápolna szeretettel hívja és várja a híveket június 10-én vasárnap de. fél 9-re ünnepi szentmisére. Ennek keretében lesz megáldva a hívek adományaiból és Kecskemét város támogatásából felújított Jézus Szíve főoltár, valamint ekkor ünnepeljük az elsőáldozást is.

7. „650 perc tiszta zene” címmel egész napos koncertsorozatot szervez a Máltai Szeretetszolgálat a Nagytemplomban június 16-án szombaton reggel 9 órától este fél 10-ig. Ezzel kívánunk megemlékezni Kecskemét város fennállásának 650. éves évfordulójáról. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk erre a koncertsorozatra.

8. Önkénteseket kérünk szeretettel a Boldogasszony Rózsakert gondozásához. Részletek a kitett hirdetésen olvashatók.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház