KAPITÁLIS FOGÁS A TŐSERDEI HOLTÁGNÁL
Nem tudom a halak világában hogy- és hol jegyzik a kecskeméti SUGOVICA CSÁRDÁT? Feltehetően rosszalló tekintettel pillantanak a vendglátók téárképére. Nem így a halételek kedvelői, az vendégek. Az ország különböző térségeiből érkezett halászlé kedvelőkkel találkozhatunk naponta az Izsáki úti csárdában. Pápics Árpád, a vezető chef ráadásul nemcsak elkészíteni tudja a halételeket. Kiváló sporthorgász is....
.....a fiatal szakács tehetség - aki bízva várhatja, hogy egyszer Baja díszpolgárává avatják, hiszen mesteri munkájával annyit tett már itthon és a fővárosban is a bajai-tipusú-lé megkedveltetésért - a napokban a tőserdei holtágban egy hét kilógrammos, kapitális csukát fogott. Összehívta hát barátait - a csárda tőrzsvendégeit - és egy pazar lakomát szervírozott az irigyelt zsákmányból.