Július 19. péntek, Emília
Hírek, események 2018. június 25. 20:22 | Szerző/forrás: baon.hu

Eladó néhány sorház a kecskeméti német lakóparkban?

Eladó néhány sorház a kecskeméti német lakóparkban?
Még 2010-ben, a Bagoly utca környékén épített ötven sor- és ikerházból álló lakóparkot a VER-BAU építőipari vállalat a Wohnpark Alsószéktó Kft. részére. A lakóparkban jelenleg is a kecskeméti Mercedes autógyár német alkalmazottai és családjaik laknak. A napokban felreppent a hír, miszerint elképzelhető, hogy megvásárolható lesz néhány a németországi tervek alapján, kiváló minőségben kivitelezett ingatlanokból - írta meg a baon.hu

2010-ben vezető helyen szerepeltek azok a cikkek, melyek az új Mercedes-Benz gyár indulásának minden lépéséről beszámoltak. A helyi vállalkozások is megérezték a változást, hiszen a mindennapi életben új megrendelések érkeztek és új lehetőségek nyíltak meg előttük. Ebben az időszakban építette a VER-BAU a lakóparkot, melynek helyszínéül Kecskemét egyik legdinamikusabban fejlődő városrészében a Túzok utcát választotta. A lakóparkból a gyár könnyen elérhető, ugyanakkor a lakók munka után nyugodt, csendes környezetben pihenhetnek.

Az átlag feletti minőségben megépült ingatlanok hasznos alapterülete 115 és 130 négyzetméter között van. A legjobb alapanyagokat felhasználva, a legmodernebb nyílászárókkal és konyhai eszközökkel felszerelt házakat a lakók kedvelik. Az eddigi információink szerint a lakók túlnyomó része továbbra is bérlő marad. Amennyiben valóban felszabadul néhány ingatlan, úgy másoknak is lehetősége nyílik beköltözni egy igazi német környezetbe. A hír kapcsán szerettük volna megkérdezni a WohnPark Alsószéktó Kft. ügyvezetőjét, Weninger Richárdot, de egyelőre nem értük el. Amint érdemi információt kapunk, hírt adunk róla.

Kövessen minket a Facebookon is!