Július 19. péntek, Emília
Hírek, események 2018. június 27. 17:49 | Szerző/forrás: keol.hu

Igaz a hír: valóban eladnak néhány házat a kecskeméti német lakóparkban

Igaz a hír: valóban eladnak néhány házat a kecskeméti német lakóparkban
Mint arról a hétfőn már hírt adtunk a baon.hu cikke nyomán: felmerült, hogy a német lakóparkként ismert komplexumban néhány ház rövidesen eladóvá válik.

A Bagoly utcától nem messze ötven sorházat üzemeltet és ad bérbe a Wohnpark Alsószéktó Kft., melyek minőségi anyagokból és modern berendezésekkel felszerelve készültek - a Mercedes-gyár építésének köszönhetően - a beköltöző német családoknak. Az eladásról szóló hírt kedden megerősítették: a tulajdonos néhány ingatlant hamarosan valóban értékesíteni fog.

A családi iker- és sorházakból álló komplexum Alsószéktó új részén, a Bagoly utcától nagyjából háromszáz méterre, a Túzok utcában található. Mint megírtuk, a kecskeméti autógyár német alkalmazottainak, az ő igényükre szabva készült házakban nyolc éve laknak családok. Megkerestük a VER-BAU Csoport leányvállalatának, a Wohnpark Alsószéktó Kft.-nek az ügyvezetőjét, Weninger Richárdot a felröppent hír kapcsán.

- A hír valóban igaz. Megszületett a döntés, mely szerint az ötven ingatlanból néhányat értékesítünk, bár többségüket a jövőben is bérleményként üzemeltetjük. Mindehhez az elmúlt időszak ingatlanpiaci trendje és a házak iránti nagy érdeklődés is hozzájárult. Az érdeklődők a www.verbau.hu honlapon juthatnak további információkhoz - közölte Weninger Richárd.

Német lakókörnyezet

 

Az ingatlanok hasznos alapterülete 115 és 130 négyzetméter között van. A házak eladásával magyar családoknak is lehetősége nyílik beköltözni egy igazi német környezetbe.

Kövessen minket a Facebookon is!