Július 19. péntek, Emília
Hírek, események 2018. július 6. 21:18 | Szerző/forrás: keol.hu

Nagy Ugrás 2018 - Kecskemét

Nagy Ugrás 2018 - Kecskemét
A Benkó Zoltán Szabadidőközpont és a Domb Beach Strand is csatlakozott a WWF Magyarország által július 8-án, vasárnapra meghirdetett Nagy Ugráshoz, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet az élővizek védelmére. Vasárnap 15 órakor egyszerre csobbanhatnak a résztvevők a vízbe (lásd vezető fotónkat!)

Már több mint egy évtizede Európa-szerte fontos üzenetet közvetít a Nagy Ugrás: amellett, hogy szuper nyári program egyszerre ugrani folyóink vizébe, arra hívja fel a figyelmet, hogy milyen fontos az ember és a természet közötti harmónia újjáélesztése. A WWF Magyarország idén is felhívja a településeket és közösségeket, hogy rendezzék meg a saját Nagy Ugrásukat, és csobbanjanak együtt 2018. július 8-án délután 3 órakor!

A Nagy Ugrás az ember és a természetes környezet közötti harmónia újraélesztésének európai kezdeményezése. Július második vasárnapján Európa-szerte több mint 500 helyszínen százezrek ugranak egyszerre a folyókba és más természetes vizekbe, hogy így hívják fel a figyelmet éltető vizeinkre. Az első hivatalosan meghirdetett Nagy Ugráson 2005-ben több mint 250.000 embert sikerült mozgósítani, akik 22 ország 31 folyójába ugrottak egyazon időpontban.

KECSKEMÉTI PROGRAMOK:

NAGY UGRÁS

Időpont: 2018. július 8. vasárnap 13-15.30 óra között

Helyszín: Benkó Zoltán Szabadidőközpont és Domb Beach Strand - Kecskemét, Csabay Géza krt. 7.

• Programok 13 órától:

• wakeboard bemutató

• sárkányhajó bemutató

• kajak-kenu bemutató

• 15.00 órakor közös vízbe futás, illetve ugrás

Belépőjegyek: 13 órától a belépőjegyek kedvezményes 700 Ft/fő áron kaphatók a Domb Beach jegypénztárában.

További információkért látogasson el a kecskeméti Nagy Ugrás Facebook oldalára.

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

Kövessen minket a Facebookon is!