Július 19. péntek, Emília
Hírek, események 2018. szeptember 4. 13:16 | Szerző/forrás: keol.hu

Kecskeméti ügyvéd és bankár is van az EB bajnok vízilabda csapatban

Kecskeméti ügyvéd és bankár is van az EB bajnok vízilabda csapatban
A kecskeméti dr. Deák Péter (felső sorban, balról a negyedik, szakállasan, félig takarva) és Dongó Tamás (alsó sorában jobbról az első) a Budapest válogatott csapatot erősítették azon a Masters vb-n, amit 2018. augusztus 26-31. között rendeztek Szlovéniában. A csapaté lett az aranyérem a Masters 45+ kategóriában.

A két kecskeméti sportoló márciustól folyamatosan készült a szlovéniai megmérettetésre. A Budapest válogatott hetente kétszer edzett a Ferencváros uszodájában. Az egyesület ifjúsági válogatottjával közösek voltak az edzések, és gyakorlatilag a Ferencváros alaptaktikáját alkalmazták Szlovéniában.

- Óriási élmény volt az EB - mondta el a keol.hu-nak dr. Deák Péter. - A Budapest válogatott Masters 45+ kategóriában 5 meccset játszott 6 nap alatt. A döntőben egy moldáv csapattal kerültünk össze. Olyanokkal, akik korábban az orosz válogatottban értek el eredményeket, így nem csoda, hogy rendkívül kemény, sőt mondhatni durva volt a döntő. Ezért is óriási siker, hogy végül 7-6-ra győztünk, és mi kaptuk meg az aranyérmet.

Lenti fotó: dr. Deák Pétert "gyilkolják" a medencében.

Kövessen minket a Facebookon is!