Július 19. péntek, Emília
Hírek, események 2018. november 22. 21:48 | Szerző/forrás: keol.hu

Halálos baleset - Motorvonat ütközött személyautóval Hetényegyházánál

Halálos baleset - Motorvonat ütközött személyautóval Hetényegyházánál
Motorvonat ütközött egy személyautóval Hetényegyházánál 2018. november 22-én, csütörtök reggel - tájékoztatta a keol.hu-t Kovács Andrea, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. (Fotó: MTI)

Az ütközés következtében az autóban utazó sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem lehetett megmenteni. Egy 37 éves nő vesztette életét.

A helyszínen a kecskeméti hivatásos tűzoltók végzik a mentési munkálatokat. A vasúti forgalom a beavatkozás idején szünetel.

FRISSÍTÉS:

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. november 22-én 6 óra 40 perc körül Hetényegyházán, a Kossuth Lajos utcáról nyíló név nélküli úton - a Gyöngy utca folytatásában - lévő vasúti átjáróban egy motorvonat és egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A személyautó sofőrje - egy 37 éves nő - a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták az érintett útszakaszt, kerülni a környező utcákon keresztül lehet.

FRISSÍTÉS:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a Kossuth Lajos utca felől egy Skoda Roomster típusú személygépjármű közlekedett a Belsőnyír tanya irányába. A sofőr az utat átszelő vasúti átjáróban kihelyezett „Vasúti átjáró kezdete" és „Állj! Elsőbbségadás kötelező!" közúti jelzőtáblák ellenére a vasúti átjáróba megállás nélkül hajtott be, ezért összeütközött a Kecskemét felől Lajosmizse irányába közlekedő menetrend szerinti motorvonattal. A baleset következtében az autó 37 éves női sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset körülményeit a Kecskemét Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Kövessen minket a Facebookon is!