Július 19. péntek, Emília
Hírek, események 2018. november 22. 21:50 | Szerző/forrás: keol.hu

Véradás a Gong FM-mel és a kecskeméti sportolókkal

Véradás a Gong FM-mel és a kecskeméti sportolókkal
2018. november 27-én, kedden 8 és 18 óra között Kecskeméten, a Hírös Agórában (a volt Erdei Ferenc Művelődési Központban) a Gong FM, a Hírös Agóra és a kecskeméti sportolók véradásra hívják hallgatóikat, szurkolóikat, látogatóikat. Természetesen minden sportolót, sportegyesületet és sportbarátot várnak a szervezők!

Pár csepp víz - melytől egy virág éled fel! Pár csepp olaj - melytől egy motor sokkal szebben duruzsol!

Amire most szükség van - az pár csepp vér, mellyel életet menthet!

Véradás a Gong FM-mel és a kecskeméti sportolókkal - november 27-én kedden, a Hírös Agóra Kulturális Központban, 8.00 és 18 óra között. Egész nap várjuk Önt! A Gong FM csapata és Kecskemét sportolói ismét összefognak, hogy vérükkel segítsék azokat, akik számára ez nélkülözhetetlen... de ehhez Önre is szükségünk van! Mi csak egy pizzát és egy pohár sört vagy üdítőt adhatunk - de Ön ezzel a pár csepp vérrel életet menthet!

Most valóban nagy szükség van hallgatóink segítségére, mindenkit várunk a Hírös Agóra Kulturális Központban november 27-én kedden, 8-tól 18 óráig. Pár csepp vér, mellyel életet menthet! - nemcsak Budapesttől Szegedig, hét frekvencián!

A véradáson a férfiak számára lehetőség lesz ingyenes PSA-szűrésre, a Movember Magyarország Egyesület jóvoltából. Prosztataszűrés - 2 csepp vérből!

 

A TAJ-kártya és a személyi igazolvány ne maradjon otthon!

Kövessen minket a Facebookon is!