A Héjjas testvérek újból a wojtylások segítségére voltak
A Chicken-Food Kft. fő profilja a csirke-, tyúk- és kakasvágás, majd azok friss, előhűtött áruként való értékesítése egyben vagy darabolva. Kacsára, pulykára vonatkozóan úgyszintén rendelkeznek vágási engedéllyel, így ezek tekintetében is bizton számíthatnak rájuk a baromfihúst kedvelők. A cég ügyvezetői, Héjjas János és Tibor, a Wojtyla Barátság Központ rendszeres támogatói közé tartoznak immáron hosszú évek óta. Nem meglepő tehát, hogy a népkonyha szegényeinek pénteken ismét nagymennyiségű „csirkealkatrészt” ajánlottak fel, melyekből Mezei Attila mesterszakács százhúsz adag mézes-szezámmagos csirkeszárnyat varázsolt, petrezselymes burgonyával kiegészítve. Az étel ízvilága olyannyira elnyerte a szociális intézmény gondozottjainak tetszését, hogy sorban állva mondtak köszönetet Attilának és segítőinek a kiváló munkáért. A pompás menüt friss félegyházi kenyér, sütemény és szaloncukor tette teljessé. (Fotók: Mátyus István)