Július 18. csütörtök, Frigyes
Hírek, események 2019. december 16. 11:37

Karácsonyi ajándékok a gáspáros diákoktól

Képgaléria
Karácsonyi ajándékok a gáspáros diákoktól
Krisztus születésének ünnepe közeledtével idén is adománygyűjtést szervezett a Kecskeméti Szakképzési Centrum Gáspár András Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának Diákönkormányzata a Wojtyla Barátság Központ számára.

A szervezet lelkes tagjai és segítő pedagógusai az iskola kisteherautójával szállították el a rászorultaknak szánt csomagokat, melyek tartalmát november óta gyűjtötték. Az egész iskolát megmozgató karitatív akciót nemcsak a diákok szociális érzékenysége motiválta, hanem a két évvel ezelőtt elhunyt igazgatóhelyettes, Haincz József áldott emléke is, aki korábban hosszú éveken át állandó támogatója volt a Wojtyla Háznak. A felajánlások között nemcsak tartós élelmiszerek, hanem ruhaneműk és játékok is szerepeltek.

A novemberi felhívásra az egész oktatási intézmény megmozdult, sőt, már ősz elején érdeklődtek a tanulók és oktatóik az adakozási lehetőségről.

A szervezők remélik, jövőre is sikeres lesz e karácsonyi jótékonysági megmozdulás, amely immár hagyománnyá vált a tanintézetben.

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok Wojtyla Ház