Július 18. csütörtök, Frigyes
Hírek, események 2020. január 4. 22:16

„Jöjjetek énhozzám mindnyájan…” – József atya heti hirdetése a Nagytemplomból

Képgaléria
„Jöjjetek énhozzám mindnyájan…” – József atya heti hirdetése a Nagytemplomból
„Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek.” (Máté 11,28). Dr. Finta József plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a Kecskeméti Római Katolikus Főplébánia (Nagytemplom) heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetést kedves olvasóinknak:

Nagytemplomi hirdetések

2020. január 5. – Karácsony utáni II. vasárnap

1. A hét ünnepei a következők:

- Hétfőn Urunk Megjelenése, Vízkereszt főünnepe lesz.

- Mához egy hétre Urunk megkeresztelkedésének ünnepe lesz.

2. Január 6-a, hétfő Vízkereszt napja kötelező ünnep. Szentmiséinket hétköznapi rend szerint reggel hétkor, nyolckor és este hatkor tartjuk.

3. Január 8-án szerdán este 17 órakor Szeretetláng engesztelés lesz a Nagytemplomban. Szeretettel várjuk az imádkozókat.

4. Mához egy hétre, vasárnap 15 órakor a Barátok templomában szentmisét tart Szent Filoména tiszteletére Balázs Gergely atya.

5. Kérjük, hogy azok a jegyespárok, akik a jövő évben szeretnének egyházi házasságot kötni templomainkban, szíveskedjenek bejelentkezni az év első két hónapjában a plébánián, hogy a jegyes felkészítésről és egyéb tennivalókról idejében tudjuk tájékoztatni őket! Köszönjük. 

6. Lehet és érdemes is már regisztrálni a 2020. szeptemberében Budapesten rendezendő Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra. A Kongresszus részletes programját színes plakátokon elhelyeztük a hirdetőfalra. Akik saját maguk regisztrálnak az internetes honlapon, azok szíveskedjenek a plakáton megadott azonosító jellel a Főplébánia csoportjához csatlakozni. Akik nem tudnak, vagy nem akarnak önállóan regisztrálni interneten, azokat mi beregisztráljuk. Ehhez kérjük, hogy a templom közepén lévő kis asztalkán elhelyezett adatlapokon szíveskedjenek beikszelni, hogy melyik programon vagy programokon kívánnak részt venni! Valamint szíveskedjenek feltüntetni a szükséges adatokat is. A kitöltött adatlapot pedig a plébánián vagy a sekrestyében lehet leadni.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház