Július 18. csütörtök, Frigyes
Hírek, események 2020. december 31. 12:15

Szilveszteri finomsággal várta a rászorultakat Holló Tibor

Képgaléria
Szilveszteri finomsággal várta a rászorultakat Holló Tibor
December 31-én a Hollogasztro Kft. ügyvezető-tulajdonosa, Holló Tibor biztosította a napi betevőt Kecskemét város szegényei számára. A Wojtyla Barátság Központ által kezdeményezett, a népkonyha hagyományos karácsonyi főtéri étkeztetését helyettesítő „Betlehemi karácsony Kecskeméten” programsorozat keretében több száz adag tarhonyáshúst szolgáltak fel vendégként a Szövetség a Hírös Városért Egyesület képviselői. (Fotók: Mátyus István)

Emellett Cornelia Rückriegel írónő felajánlásával sütemény, Gulyás Jánosnak. a Bács-Zöldért Zrt. kereskedelmi igazgatójának köszönhetően pedig körte került a nélkülözők „úticsomagjába”.

Holló Tibor reményét fejezte ki, hogy jövő év végén már kevesebb ételt kell a Wojtyla Házba szállítania, mert addigra remélhetően csökkenni fog a rászorultak száma.

A Szövetség a Hírös Városért Egyesület nevében Dobos József, Király József, Leier Zoltán, Török Józsefné, Bodrozsán Alexandra, Szőkéné Kopping Rita, dr. Tóth Szilárd önkormányzati képviselők és Gyuris Dávid, az MSZP kecskeméti városi szervezetének alelnöke vett részt az eseményen.

– Mi is annak örülnénk, ha egyre kevesebben lennének. Bízunk abban, hogy pár éven belül olyan szintű jólét köszönt be az országban, ami következményeként nem lesznek többé szociális ebédre szorulva – jelentette ki Dobos József, egyúttal boldog új évet kívánt mindenkinek a Szövetség nevében.

Dr. Jeney Gábor soltvadkerti plébános végül Túrmezei Erzsébet Elég! című versét olvasta fel a jelenlévőknek.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok