Március 28. csütörtök, Gedeon, Johanna
Hírek, események 2021. április 20. 15:27

A Wojtyla Barátság Központ köszönettel vesz minden pénzbeli és természetbeni támogatást, 1%-felajánlást

Képgaléria
A Wojtyla Barátság Központ köszönettel vesz minden pénzbeli és természetbeni támogatást, 1%-felajánlást
A Wojtyla Barátság Központ 2005-ben kezdte meg működését. Immáron 16 esztendeje minden nap mintegy 120 halmozottan hátrányos helyzetű embertársunk élelmezéséről gondoskodunk folyamatosan. Az ebédosztás költségét teljes egészében cégek és magánszemélyek adományaiból fedezzük.

Legfőbb küldetésünk: a közösségépítés, a gyengékkel, a megkeserítettekkel, az árvákkal, a betegekkel folytatott közös imádság és munka; nehézsorsú testvéreink iránti elkötelezettség. A szegények földi és égi jókkal való ellátása. A magunk humanitárius eszközeivel, tudásunk legjavát adva – fajra, nemre, vallásra, politikai hovatartozásra való tekintet nélkül – igazából életeket/lelkeket mentünk.

Amennyiben egyetértenek karitatív céljainkkal, kérjük, lehetőségeikhez mérten gondozottjaink egy napi étkezését támogatni szíveskedjenek. Az ebédosztás minimális költsége 120 fő esetén 25.000,-Ft, melyről természetesen minden esetben igazolást állítunk ki.

Akik adójuk 1%-ával szeretnék a Wojtyla Házat segíteni, kérjük, nyilatkozatukban adják meg a Szenteste Alapítvány adószámát: 18347982-1-03.

A tizenhat éves Wojtyla Ház folyamatosan fogad rászorulók részére adományokat: tartós élelmiszereket, kisebb bútorokat, háztartási cikkeket. A fölöslegessé vált, megfelelő állapotú tárgyak, ruhák sok nélkülöző ember életét tehetik boldogabbá.

Mottónk: „Az Úr adja vissza mindannak a sokszorosát, amit a szegényeknek szánsz a saját asztalodról.” (Szent II. János Pál pápa)

Döntésüktől függetlenül bármikor szívesen látjuk Önöket a Wojtyla Barátság Központban. Kérem, fogadják el meghívásunkat!

Elérhetőségeink:

Karol Wojtyla Barátság Központ

6000 Kecskemét, Egressy u. 5/B.

Tel.: 76/505-041

www.wojtyla.hu

[email protected]

Munkanapokon 8 és 16 óra között szívesen fogadunk minden kedves érdeklődőt.

Őszinte nagyrabecsüléssel köszönti Önöket,

Farkas P. József
alapító-igazgató
[email protected]

[email protected] 
30/925-1654

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok