Március 28. csütörtök, Gedeon, Johanna
Hírek, események 2021. július 21. 13:28

Zenével örvendeztette a szegényeket Radics Sándor

Képgaléria
Zenével örvendeztette a szegényeket Radics Sándor
Adománnyal érkezett szerdán Radics Sándor cimbalomművész a Wojtyla Barátság Központba. A napokban megtartott jótékonysági koncertje bevételéből felajánlotta, hogy a népkonyha egy napi ebédjét finanszírozza százhúsz rászorult számára. (Fotók: Mátyus István)

Radics Sándor cimbalomművész és barátai minap Reményteljesebb jövőért a zene erejével címmel adtak jótékonysági koncertet a Három Gúnárban. Radics Sándort cimbalomjátékát kísérte négy zenésztársa a 100 tagú cigányzenekarból, valamint fellépett még unokahúga, Radics Gigi énekes, Robi Lakatos hegedűvirtuóz, és több helyi művész, Leskowsky Laura, a Hegedűs Együttes, valamint Radics Sándor fia és csapata, az Álom Parti zenekar.

A jótékonysági koncert célja a Wojtyla ház megsegítése volt. A Wojtylába Radics Sándor nem egyedül érkezett, elkísérte barátja, Szitár Éva festőművész. A találkozón egy másik barátja, Horváth Lászlóné Terike idézte fel a jótékonysági koncert feledhetetlen pillanatait. Ezt követően jelentette be a hírt Radics Sándor, miszerint állja a gondozottak egy napi ebédjét.

A találkozón a zenei élmény sem maradhatott el, Radics Sándor cimbalmozott a wojtylásoknak. 

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Szegények Akadémiája