Április 27. szombat, Zita
Hírek, események 2021. október 19. 12:37

A Marton Húsüzem ebédadománya

Képgaléria
A Marton Húsüzem ebédadománya
Marton Péter, a Marton Húsüzem, Húsboltok és Pecsenyesütő tulajdonosa biztosította a kecskeméti Wojtyla Barátság Központ 120 gondozottjának ebédjét 2021. október 19-én. A kiskunfélegyházi vállalkozó sertéspörköltet szolgált fel friss kenyérrel, savanyúsággal és melléjük péksüteménnyel. (Fotók: Mátyus István)

Marton Húsüzem, Húsboltok és Pecsenyesütő Kiskunfélegyháza:

A Marton Húsüzem 2019 óta üzemel Kiskunfélegyházán, korszerű technológiával felszerelt, szigorú gyártási rend szerint, HACCP-rendszert alkalmazó, saját tulajdonban működő üzemként.

A Marton Húsüzem mára Kiskunfélegyháza és térsége meghatározó húsipari vállalkozásává vált. Kiskunfélegyházi (Béke téri piac) és bugaci húsboltjukban (helyi piaccsarnok) havonta több száz vásárló fordul meg, sokan évek óta törzsvásárlóik. A Marton Húsboltok egyes termékeit - hurka, kolbász, tarja, csirkemáj, fasírt, pecsenyék, velő és különböző húsok – a szintén a kiskunfélegyházi piacon (Béke tér) működő Pecsenyesütőjükben meg is kóstolhatók.

Kis- és nagykereskedők, viszonteladók illetve éttermek konyháinak kiszolgálását is vállalják. A Marton Húsüzem termékeit már számos, köztük több kecskeméti viszonteladó forgalmazza, de több kis- és nagykereskedelemben illetve étterem konyhájában is megtalálhatóak késztermékeik. Igény esetén bérgyártást is vállalnak modern, a mai technikai igényeknek maximálisan megfelelő húsüzemükben.

Céljuk, hogy olyan jó minőségű friss húsokat és saját receptúra alapján készülő késztermékeket adjanak ki a kezükből és tegyék vásárlóik számára is elérhetővé, amelyeket ők is tiszta lelkiismerettel tesznek le a saját családjaik asztalára.

A Marton-féle tőkehúsok kizárólag magyar tenyésztőktől származnak, a boltok csemege pultjaiban pedig hagyományos módszerekkel készített termékeik sorakoznak. Ezek a Marton csoport alappillérei, amelyeket a válogatott hazai, minőségi alapanyagok, a szakértelem és a hús iránti szenvedélyük tesz igazán értékessé.

A Marton Húsüzem munkaadó, viszonteladói partner, a minőségi hazai termékeket előnyben részesítő, az elért sikereire büszke húsipari vállalkozás.

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok