Március 29. péntek, Auguszta
Hírek, események 2021. december 4. 16:12

Wojtyla Ház: Pénzadomány a Royal Traktortól

Képgaléria
Wojtyla Ház: Pénzadomány a Royal Traktortól
Nyílt napot rendezett kecskeméti telephelyén a Royal Traktor Zrt. A mezőgazdasági gépeket forgalmazó cég tulajdonosa, Muhari Béla ez alkalomból százezer forinttal ajándékozta meg a Wojtyla Barátság Központot, a népkonyhán folytatott missziói tevékenység elismeréseként. Az adományozásról szóló plakettet Farkas P. József alapító-igazgató vette kézhez a szombati program helyszínén. (Fotók: Mátyus István)

Balogh Károly Helvécia polgármestere ugyanakkor átvette a község önkormányzata által a Magyar Falu Program keretében vásárolt Farmtrac kistraktort, melyhez értékes kiegészítő felszereléseket kapott ajándékba a település.

Az eseményen több száz érdeklődő mellett megjelent dr. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester is, akit Balogh Károly társaságában Muhari Béla tájékoztatott a cég legfrissebb gépkínálatáról.

A jelenlévők nem csupán megtekinthették, egyúttal ki is próbálhatták a Budai úti telephelyen közszemlére bocsátott Belarus MTZ és lengyel Farmtrac traktorokat, valamint a többi gépcsodát. A gyermeki szemeket pedig a kiállított és egyben megvásárolható játékmakettek vonzották leginkább.

Akik pedig meglévő gépparkjuk bővítésében, cseréjében gondolkodnak, a rendezvény segítséget nyújtott számukra a mezőgazdasági eszközök – a traktorokon kívül rakodók, pótkocsik, szervestrágyaszórók, tartálykocsik, talajmegmunkálók, vető- és betakarítógépek, permetezők, erdészeti gépek, zöldség- és gyümölcsfeldolgozók, emelők, kommunális gépek, állattartó eszközök – megismerésében, kiválasztásában. A Royal Traktor szakértő csapata készséggel állt mindazok rendelkezésére, akiknek – a vállalkozás jelmondatával összhangban – „a mezőgazdaság az élete”.

A kiváló hangulatról élőzene gondoskodott. A nagyközönségnek Royal Hamburger és szomjoltó is dukált.


 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok