Az olasz konyhaművészet remekét kóstolták a gondozottak
Caruso Annunziato, a kecskeméti Cézár Étterem tulajdonosa és séfje megbízásából Molnár Zoltán készített ebédet ma a Wojtyla Barátság Központ sorsközössége számára. Az olasz származású úriember immáron huszonhat esztendeje vezeti éttermét Kecskeméten, rendkívüli sikerrel. Ő is „lentről” kezdte, tehát tudja, milyen érzés, ha - finoman szólva - nem tehetős az ember. Ez tükröződik vissza abban, ahogyan a szegénységről gondolkodik: ha valakinek több adatik, adjon belőle azoknak, akiknek kevesebb jutott. Az olasz mesterszakácsnak köszönhetően ismét étteremben érezhették magukat a Wojtyla Ház gondozottjai, ezúttal szám szerint mintegy százhúszan. Péntek délben paradicsomos pennét fogyasztottak a rászorultak, kenyérrel, süteménnyel, csokoládé desszerttel. (Fotók: Mátyus István)