December 10. vasárnap, Judit
Hírek, események 2022. szeptember 24. 18:36

Boldog szombat délelőtt a Napfény lovas tanyán

Képgaléria
Boldog szombat délelőtt a Napfény lovas tanyán
Múlt szombat délelőtt a Szenteste Alapítvány kurátora Pásztor Jolán vezetésével önfeledt játékos órákat töltöttek a Wojtyla Ház gondozottjainak gyermekei, unokái Kecskemét határában a Napfény lovas tanyán. (Fotók: Facol Lajos)

A rászorulók gyermekeit Szarka Balázs a terápiás alapítvány létrehozója, a Napfény lovas tanya fenntartója hívta meg és látta vendégül.

A szegény sorsú gyermekek ingyenes szállításáról a Róna Busz Travel Kft. tulajdonosa Kissné Julika gondoskodott.

9 órakor Irénke a tanya háziasszonya és a foglalkozások vezetője finom uzsonnával várta a gyermekeket és szüleiket. Azután hangulatos lovas kocsikázásra mentek a kizöldült határban.

A tiroli ruhába öltözött Facol Lajos, a Szenteste Alapítvány önkéntese sokféle játék szervezésével szórakoztatta a fiatalokat. Jutott idő a babázásra, főzőcskézésre a babaházban, ugrálásra, rollerezésre a Napfény lovas tanyán. Gyönyörködhettek a házi állatokban és a bátrabbak meg is simogathatták, etethették őket.

A Szenteste Alapítvány köszöni az alapító tulajdonosnak, Szarka Balázsnak hogy segítségével vidám, önfeledt szórakozást nyújthattak a szegény gyermekeknek és szüleiknek, hogy egy kis időre megfeledkezhettek a gondokról, nehézségekről.    

A KINCS Kecskeméti Nagycsaládos Egyesület az idén az SOS faluban, a Vízmű utcában rendezi meg szokásos gyermeknapi programját. Május 28-án 9-től 21 óráig zajlanak az érdekesebbnél érdekesebb   játékos, zenés gyermek foglalkozások. A Szenteste Alapítvány most is játék adományokkal segítette az egész napos program lebonyolítását.

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok