Április 24. szerda, György
Hírek, események 2022. december 3. 13:38

A Rotary Club Kecskemét ismét ebéddel szolgált a hírös város szegényeinek

Képgaléria
A Rotary Club Kecskemét ismét ebéddel szolgált a hírös város szegényeinek
Az elesetteket, nélkülözőket, elhagyatottakat is patronáló Rotary Club Kecskemét időről időre támogatásban részesíti a Wojtyla Barátság Központ sorsközösségét. Látván a népkonyha mostani nehéz helyzetét, a civil szervezet újabb jótékonysági ebédosztással pártfogolta a szociális intézmény szegényeit.

A helyi Rotary Club tagjai úgyszintén ráéreztek ama tényre, hogy jelen gazdasági körülmények között minden eddiginél szükségesebb a hathatós baráti segítség.

A menü virslivel, kolbásszal, szalonnával, füstölt hússal gazdagon megrakott paprikáskrumpliból állt. E csodálatos „bőségtál” került az elesettek böjtös asztalára a legendás főzőpáros, Domján Balázs és Nagy Ervin jóvoltából. A kiváló étket az Izsáki Házitészta Kft. tészta-, valamint a Trendalelke Vállakozónői Reggeli-közösség alma adománya egészítette ki. és A felszolgálásban Fehér Tímea, továbbá Tóthné Rontó Gyöngyvér, a szociális-közművelődési intézmény lelkes önkéntesei segédkeztek.

A hétvégi hidegcsomagok kiosztása Pavlovics István, a Pavlovics és Társa Kft. ügyvezető-tulajdonosának köszönhetően válhatott valóra.

Advent második vasárnapjára figyelemmel a második gyertya lángja is fellobbant a karitatív létesítmény adventi koszorúján.

 

 

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok