Április 20. szombat, Konrád, Tivadar
Hírek, események 2022. december 7. 15:34

Meglepetéscsomagokkal érkeztek a gáspárosok

Meglepetéscsomagokkal érkeztek a gáspárosok
A Kecskeméti Szakképzési Centrum Gáspár András Technikuma december 7-én immáron hatodik alkalommal adta tanúbizonyságát szociális elkötelezettségének, mely szerint a Wojtyla-sorsközösséget adománygyűjtéssel támogatja.

Haincz József néhai igazgatóhelyettes korábban jelentős mértékben támogatta a Wojtyla Barátság Központ gondozottjait. Élete végéig főzött a szegényeknek. Elhunyta után e hagyományt tartós élelmiszerek, ruhaneműk, játékok, könyvek, tisztálkodási eszközök gyűjtésével váltotta fel az oktatási intézmény. Az elmúlt két hét során az iskola vezetése, oktatói és diákjai, valamint technikai dolgozói közös összefogással – adományokat gyűjtve az intézményben – készültek meglepni a wojtylásokat.

Leviczky Cirill, a Kecskeméti Szakképzési Centrum kancellárja, valamint Jóljárt Zoltán, a Gáspár András Technikum igazgatója, továbbá az oktatói testület a diákönkormányzat delegációjának társaságában a Wojtyla Házba szállította a meglepetés csomagokat, hogy ily módon szerezzenek örömet sok-sok rászorult családnak.

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok