Az OTP Bank nyújtott segítő jobbot a hetedik napon
Mezei Attila mesterszakács és családja, valamint Olga, a népkonyha önkéntes szakácsa előzetesen nyolcszáz darab káposztát tekert össze és tett beléjük kiváló darálthúst. A töltött káposzta darabok végül másnap délelőtt főttek készre a szociális intézmény udvari bográcsában.
A legnagyobb magyarországi pénzintézet anyagi támogatásával létrejött jótékonysági ebédosztás kezdetén Farkas Pál, a népkonyha programszervező munkatársa köszöntötte az elesetteket, majd Bajkó Zoltán izsáki plébános atya lelki útravalóval szolgált a karitatív létesítménybe érkezőknek.
Windheim József, az OTP Bank Nyrt. dél-alföldi régióvezetője jóvoltából december 30-án töltött káposzta, kenyér és szaloncukor került a szegények böjtös asztalára. A fenséges menüt a Hamiló Cukrászat és Rétesmanufaktúra réteskülönlegességei tették teljessé – Marton Zoltán tulajdonos szeretetteljes felajánlásával.
Boronkay Péter a legeredményesebb hazai paratriatlonista és kedves felesége pedig aprósüteménnyel kínálta az étkezdében sorban álló, igencsak nagyszámban jelenlévő nélkülözőket.
A konyhai tennivalókból a Wojtyla Ház dolgozói mellett önkéntesek is jócskán kivették részüket.