Április 25. csütörtök, Márk
Hírek, események 2023. február 3. 13:54

Egyetemi látogatás az Arany Sárfehér Közösség részvételével

Képgaléria
Egyetemi látogatás az Arany Sárfehér Közösség részvételével
Dr. Fülöp Tamás rektor meghívására látogatást tett az izsáki Arany Sárfehér Közösség a Neumann János Egyetem új épületszárnyában, Farkas P. József alapító tag, a Wojtyla Barátság Központ alapító-igazgatója vezetésével. (Fotók: Mátyus István)

A tágas, impozáns komplexumban – „ahol a holnap születik” – Árvai Zoltán, a Neumann János Egyetemért Alapítvány kommunikációs munkatársa, televíziós műsorvezető fogadta a népes delegációt, majd végig kalauzolta az érdeklődőket a futurisztikus látványt nyújtó termekben, hipermodern kiszolgálóhelyiségekben.

A Neumann János Egyetem az alkalmazott tudományok egyetemeként emberközpontú, egész életen át tartó kötődést és tanulást biztosító intézmény, mely hazai és nemzetközi versenyképességét a legkorszerűbb eszközök és módszerek alkalmazására építi, harmonikusan együtt él társadalmi és gazdasági környezetével.

A hallgató a felsőoktatási tanintézet legnagyobb értéke. Az itt végzettek szakmai felkészültsége, emberi tulajdonságai biztosítják az egyetem jó hírét. Az intézmény küldetése ezért a gazdasági és társadalmi élet változásaihoz igazodó, folyamatosan megújuló, versenyképes képzés megvalósítása, hallgatói számára ösztönző tanulási környezet megteremtése képességeik fejlesztésére, egyéniségük sokoldalú kibontakoztatására.

A Neumann János Egyetem tevékenyen és elkötelezetten részt kíván venni az európai tudásalapú társadalom és gazdaság létrehozásában, csatlakozva az európai felsőoktatási térséghez. A diplomaszintek kínálatában meghatározó profilnak tekintik a BSc diploma mellett az MSc képzéseket is. A fentieken túl részt vállalnak a felsőoktatási szakképzésekben és a szakirányú továbbképzésekben is. Az egyetem elsősorban a régióban lévő többi felsőoktatási intézménnyel és a gazdasági élet szereplőivel működik együtt, törekszik élni az ösztönző környezet előnyeivel, továbbá felkészíteni a hallgatókat a munkaerőpiac speciális igényeire is.

 

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!