Március 28. csütörtök, Gedeon, Johanna
Hírek, események 2023. március 14. 12:17

Tőzsér Juditot választották meg a Magyar Állatvédők Országos Szervezete Egyesület elnökének

Képgaléria
Tőzsér Juditot választották meg a Magyar Állatvédők Országos Szervezete Egyesület elnökének
Vasárnap tartotta a MÁOSZ (Magyar Állatvédők Országos Szervezete Egyesület) elnökválasztási ülését, ahol Tőzsér Juditot választották meg a régóta fennálló és elismert szervezet elnökének.

Judit 20 éve tevékenykedik az állatvédelemben, éppen 20 éve hozta létre a Mentsvár az Állatokért alapítványt, melynek azóta is elnöke.

Nonprofit életében hivatásként küzd az állatok jobb életkörülményeinek javításáért a felelős állattartás az állattartási  kultúra népszerűsítéséért hazánkban.

Több ismert országos állatvédelmi akcióban vett részt. Alapítványával több száz állatot mentett meg a szenvedéstől és adták újra örökbe szerető családba.

17 éve alapította  meg  az Állatvédelmi Őrszolgálatot, mely azóta is nagy elismerésre tett szert az egész országban.

Munkája során  több  hivatalos szervvel, képviseletekkel és más jogi szervezetekkel tart kapcsolatot.

Szervezett állatvédelmi fórumokat, többek között a Bács-Kiskun Megyei rendőrség egységeinek az állatvédelmi törvény betartásának gyakorlati megvalósításáról még 2014-ben. Civilként segített a korábbi állatvédelmi törvény előkészítésében. 

Judit szervezte meg elsőként az országban menhelyek részére,  az országos ivartalanítási akciót dr. Lorászkó Gábor címzetes egyetemi docenssel és a Szent István Állatorvos-tudományi Egyetemmel  közösen.

Dr. Fazekas Sándor volt Földművelésügyi, majd Vidékfejlesztési miniszterrel, állatvédelmi témában többször találkozott és konzultált a Gong rádióban.

Állatvédelmi tevékenysége méltatásául több elismerést és kitüntetést kapott az elmúlt 20 év alatt.

 

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!