December 10. vasárnap, Judit
Hírek, események 2023. május 31. 16:13

A műkerti sportegyesület látta vendégül a wojtylásokat

Képgaléria
A műkerti sportegyesület látta vendégül a wojtylásokat
Az SC Hírös-Ép Egyesület szeretetebédjét ízlelhették szerdán a Wojtyla Barátság Központ gondozottjai, Kertész Zoltán elnök támogatásával. A jótékonysági akció keretében kecskepörköltet és főtt burgonya köretet fogyasztott a karitatív létesítmény közel százhúsz elesettje, savanyúság, kenyér, valamint sütemény kíséretében. A kiváló menü hozzávalói a legendás főzőpáros, Domján Balázs és Nagy Ervin jóvoltából főttek készre a népkonyha udvari bográcsában. (Fotók: Mátyus István)

Kertész Zoltán, a Hírös-Róna Zrt. vezérigazgatója 1994-ben alapította az SC Hírös-Ép Egyesületet a célból, hogy kispályás labdarúgócsapatával el tudjon indulni az országos futsal bajnokságon. 1996-ban gyermek labdarúgással bővítette a klubot, amelyre azóta is fő profilként tekint.

Óvodáskortól kezdve 6-12 éves korig foglalkoznak a jövő reménységeivel. 2016-tól már felnőtt nagypályás csapatukba is várják a kecskeméti fiatalokat.

Játékosaik kezét 12 éves kort követően sem engedik el. Partnerkapcsolataik révén segítséget nyújtanak a szülőknek a gyermekük számára legmegfelelőbb klub kiválasztásában, hogy az ifjú sportolók fejlődése töretlen maradjon. Mindezen felül ajtajuk mindig nyitva áll a volt játékosok előtt.

 

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok