Május 19. vasárnap, Ivó, Milán
Hírek, események 2023. június 9. 14:38

Csík János és a Mezzo zenekar nyári hangulatot varázsolt a Wojtyla Ház falai közé

Képgaléria
Csík János és a Mezzo zenekar nyári hangulatot varázsolt a Wojtyla Ház falai közé
Évente hagyományosan legalább egy alkalommal megjelenik a Wojtyla Barátság Központban Csík János, hogy zenészbarátaival, a Mezzo zenekarral közösen minikoncerttel kedveskedjen ételosztás előtt a népkonyha gondozottjainak. (Fotók: Tódor Norbert)

A zsúfolásig megtelt ebédlőben népzenei dallamok és modern feldolgozások egyaránt felcsendültek a Kossuth-díjas művész és muzsikustársai tolmácsolásában. A hálás közönség fergeteges tapsviharral, üdvrivalgással jutalmazta a vérpezsdítő, közös éneklésre, táncra hívogató nagyszerű produkciót.

Előzetesen dr. Finta József érseki helynök, a Nagytemplom plébánosa tett bizonyságot hallgatósága előtt, miszerint a kereszténység korántsem a szomorúságról szól.

Mindemellett dr. Szeberényi Gyula Tamás országgyűlési képviselő köszöntötte a megjelenteket.

 A hallgatóság soraiban többek között Balassa Sándor, a karitatív létesítmény egyik régi támogatója, valamint a Hunyadivárosi-, továbbá a Műkertvárosi Nyugdíjas Klub képviselői is helyet foglaltak.

A remek hangversenyt ebédosztás követte – Csizmadia László, a Hotel Három Gúnár és Rendezvényház ügyvezető-tulajdonosa jóvoltából.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!