Ebédfelajánlás Kis Tibortól
A jótékonykodás lényege, hogy önzetlenül váljunk meg szeretett és nagyra becsült dolgainktól azért, hogy másoknak jót tegyünk. Ha csontot löksz a kutyának, még nem vagy jótékony. Akkor vagy az, ha megosztod a csontot – mondjuk - egy kutyával, pedig magad is éppoly éhes vagy, mint ő. Aki adakozást vet, barátságot arat – vallja igaz hittel Kis Tibor kecskeméti vállalkozó, aki kedd délben százhúsz adag sertéspörkölttel, valamint nokedli körettel lepte meg a Wojtyla Barátság Központ sorsközösségét. A rászorult emberek kiugró lelkesedéssel fogadták a pompás étel ízvilágát, amely Halasi Pál szakácstudományát dicsérte. A ragyogó menüt kenyér, sütemény, továbbá – a Fornetti Kft. jóvoltából – pizzás háromszög, mindemellett – Berényi Tibor katonatelepi őstermelőnek és Facol Lajosnak, a népkonyha aranykezű ezermesterének köszönhetően – szőlő tette teljessé. (Fotó: Kolláth Andrea)